justlikeanyother

2013-11-17
23:39:12

Urusel uppdatering

Hej allihopa!
Jag är jätteledsen för att ni fått vänta så länge på en ny uppdatering (över en vecka sen sist!) men jag har haft lite anledning till det också. Jag har nämligen inget internet på skolan längre så nu blir det bara på helger igen. Hoppas ni inte blir allt för ledsna...
 
Kommer inte ihåg så mycket från förra veckan (torsdag o fredag) men helgen däremot.
Mamma o pappa skulle iväg med ett gäng kompisar på Årets Natt (kul för dom!) så jag bjöd över en kompis, Felicia, som fick hundvakta med mig. Hon kom vid 20-tiden o då fick hon hälsa på vovvarna, kolla på huset o sen satt vi o prata o kollade på Tarzan. Senare, efter mycket prat!!, ville vi göra nått annat sp vi bestämde oss för att spela Wii. Kul hade vi, minst sagt. Efter en stund ville Felicia testa på svärdspelet o hon blev som galen! Jag har aldrig sett henne så! Hon brukar vara lugn, harmonisk, stressa fast det aldrig ser ut som det o det är svårt att få henne arg men nu tände hon till som värsta draken. Hon var på dom där gubbarna o hoppade o slog o typ skrek av ren ilska bara när det inte slutade så bra. Hon blev tvungen att ta några varv o lugna ner sig men sen var hon på igen. Självklart var allt det här ihopblandat med skratt men gud vilken workout! När Felicia var slutkörd fick jag köra. O jag är redan mer aggressiv än henne plus att jag hade kört det där förut men nu hade jag också en uppjagad Felicia sittandes bredvid mig o skrek "PÅ DOOOM!!!! Kom igen nu!" så självklart blir man mer peppad. Vi båda kände efter det där att varför gå på gym när man kan klå upp lossas-gubbar? ;)
   På söndagen så bakade jag.
 
Den här veckan som vart har bestått av PROV!! :O Har haft alla dagar utom tisdag (fast vi hade bip-test då så man kan egentligen räkna in det också). Måndag- nationellt i engelska, tala. Onsdag- biologi. Torsdag- 4-hjuling (som jag tror gick bra). o Fredag- matte (fick D, som här inte var dåligt då C egentligen var högsta, svårt att förklara).
Så prov, prov, prov, prov. Men har hunnit med lite annat också. T.ex:
* Vi har börjat med inriktningsdagar då man testar på sina inriktningar. Men det fanns inte tillräckligt med platser på djur så jag är nu med kossorna i ladan. Det gick väl bra. Fick mocka lite o klippa en ko o.s.v. Hörde att andra inte haft det så kul med dom men aja... Hoppas bara att jag hinner vara med smådjur eftersom att jag ska kolla in häst sen.
* Jag har bytt rum så nu bor jag i rum 6. Allt ser lika dant ut, bara spegelvänt. O min nya granne är Evelina så nu lär det bli tyst o lugnt.
* Kört lite mer traktor :)
O så lite till såklart. O nu i helgen har jag vart i stan o bakat lite o slappat. Gav lite negerbollar (eller chokladbollar, eller vad ni nu än vill kalla dom. jag kör på neger utan att mena att vara rasistisk.) till bästis Emmy som skadat sig lite så hon blev glad. :) Alltid kul att göra nån glad.
 
Coming up: Det lär bli en lugnare vecka nästa vecka. Fortsätter med inriktningsdagarna o hoppas på svar från prov o lite så. O sen på lördag fyller pappa! Vad ska man ge honom då??!?!!?! :S
 
Det var väl ungefär det jag hade att bjuda på den här gången. Ska försöka höra av mig igen nästa vecka men nu:
God natt!
 
 
ÖÖÖKKNNAAAAA!!!!!
 
Amanda visar vägen på vår promenad. (världens sämsta skärpa men den skulle egentligen vara raderad nu...hehe)
 
Amanda fryser lite.
 
O en jätteviktig sak! Om en vecka, på pappas födelsedag, så kommer äntligen säsong 4!! :D Känns som jag väntat en evighet o nu är den bara en vecka bort! :D (Jag vet, ni tänker NÖÖÖÖRD!!! Men, jag bryr mig inte! Det här är jag o för mig är det viktigt. Jag bryr mig inte om vad folk säger o tycker. Jag accepterar mig som jag är och det gör/ borde mina vänner också göra. O även ni läsare, men det är klart att ni inte behöver gilla samma som mig. Stanna gärna kvar o läs ändå ;) )
 
God natt igen! /Princess Luna