justlikeanyother

2015-06-30
21:14:00

Hjulen på bussen....

Tjabba alla!
Hur är det? Mår ni bra? Ja? Bra! :D

Själv är det också bra. Har haft en bra dag tillsammans med min morfar.
Skulle ju som sagt vara med Morfar idag så gick upp imorse, upptäckte att pappa var ledig. Kul överraskning! Aja. Åt frukost, hoppade in i duschen och gjorde mig iordning. Sen drog jag in till stan för att träffa morfar. På dagens schema stod: Åka buss.
Japp. Jag och morfar skulle åka buss. Nu är det ju så att morfar är ett antal år över 80 och blivit förvirrad med åren och det har blivit värre sen den där inflammationsgrejen då han låg inne på sjukan så nu är det inge mer bilkörning som gäller och då blir bussen alternativet som är kvar. Men det är ju inte alltid så enkelt så därför behöver man öva och det var det hela dagen gick ut på. Att morfar skulle få öva lite och lära sig att det går fort att åka med buss till ställena han brukar åka till.
Vi började vår resa 13:25 då vi gick på bussen mot Hemlaås för att åka till kyrkogården. Och morfar gick på och betalade med KORT!!!!! :O och det gick bra. Snabbt o smidigt. Fast ingen av oss fattade priset för resan. Jag känner mig jätteförvirrad! Antingen har dem ändrat när jag inte åkt de senaste 2 åren eller då är det bara nått för sommarn. Aja, man kan alltid fråga busschaufförerna om nått skulle verka vara fel så.
Vi åkte iaf till kyrkogården och upptäckte att nästa buss tillbaka skulle gå om en kvart så vi gick ingen runda eller så utan satte oss och väntade in bussen och bestämde oss för att nästa stop skulle bli Fristadstorget.
Sagt och gjort, vi hoppar på och drar till stan igen.
Väl nere  på stan lämnade vi först ett brev som morfar skulle posta, sen gick vi till banken. Efter det hälsade vi på mamma en snabbis på hennes jobb innan vi gick till Länstrafikens kontor för att köpa ett riktigt busskort till morfar. Så nu var det fixat också. Till sist gick vi för att ta en fika och köpa en tidning.
Sen var det dags att testa det nya kortet på bussen hem och det gick också fort och bra. Det var väl mest jag som gjorde fel där (Väntade på ett kvitto som aldrig kommer komma.. xD Är så van vid att alltid få ett!)...Hehe...
Sen åkte jag hem.
Väl hemma tvättade jag lite och sen gjorde vi mat, rester idag för att få ut saker ur kyl o frys så att man kan storhandla igen, och nu har vi tittat på Allsång på Skansen vilken bara gör mig ännu mer peppad för att på Torsdag ska jag och Emmy till Skansen och det ska bli så kul och fantastiskt och vädret ska vara underbart och jag vill så gärna att det ska vara torsdag imorgon!!!! JAG VILL DIT NU!!! Orkar inte vänta!! :,( Jag längtar så mycket! :D

Så, nu vet ni det också. Nu ska jag dra. ha en fortsatt trevlig kväll!
Vi hörs! :)