justlikeanyother

2014-05-18
23:35:39

Godnatt

Hej, Gokväll alla läsare.
Skönt att veta att iaf någon kollar in då och då men jag skriver när det finns tid och ork.
 
Okej, den här veckan gick väl ändå ganska fort..? Jag har ändå gjort ett Eng-nationella, Idrottat heldag!! :O, och lite det vanliga. Djurämnen, matte, sv o.s.v.
Jag har också hunnit läsa ur min bok Pirater som var mycket bra, rekommenderar och sen har det hänt en del i helgen.
 
Igår (lördag) var vi till Borlänge för hundutställning. Tog hela dagen! Det gick väl bra. Chaggi kom bästa-hane 2:a (igen) och Ina vann sin grupp! :D Så vi fick en pokal och en pärm där tidigare vinnare är förvarade med ett foto för eftervärlden. ;) Men det är vandringspris så då måste man tillbaka med det för att ge till nästa vinnare.
 
Idag har jag njutit av solen och värmen (blev solbränd igår dock) och lämnat in min Sv-uppgift, tagit kort på hundarna, kört moppe :D, och gått på Bio med Amanda på kvällen. Vi såg Divergent som var väldigt bra (Amanda har sett den 2 gånger nu) och jag skulle inte tveka på att köpa hem den sen. Nu vill jag nog läsa boken bara. ;)
Men det var roligt att få gå på bio med en kompis, trevligt och jag fick köra lite moppe vilket alltid är kul! (förutom i regn kanske....)
 
Men det roliga tar ju slut, det är ju skola imorrn. Ser kanske inte riktigt fram imot ett matte-nationella.... Sen var det nog inget speciellt.. Vet att jag har uppgift i svenska men det var väl det. Sen är det Anatomi som gäller och lite Shakespear på engelska.... Vi får se hur det går, men nu är det inte långt kvar till avslutningen!! :D Märks speciellt på treorna som har bal och pratar student o prov o klänningar och jag kanske får vara med och servera dom på treornas student-lunch. Vi får se.
 
Men nu ska jag gå o lägga mig. God natt! :)
 
   
     Chaggi på utställning! Tara var faktiskt med den här gången också.