justlikeanyother

2014-03-10
08:50:19

Godmorgon

Go´morrn alla! Jobbigt att efter helgen kliva upp ur sin varma säng och sen åka till skolan/jobbet?? I hear you! Samma sak här..rädd att även denna måndag blir lite kaotisk... Vi får se hur det går.*Ledsen för att jag inte skrivit i helgen men nu kommer det (har gått om tid när man sitter här på bussen).
 
Förra veckan alltså, hände ungefär detta.
*Mån: Lite matte, miljöråd (gick omkring till flera klasser o informerade om miljöveckan) o hann med liiite engelska.
*Tis: Biologi....ganska tråkigt....fick öva till proven (för onsdag och denna vecka). Sen "klassråd". Vi fick reda på våra praktikplatser. Sen hände väl inget mer. Satt o plugga på eftermiddagen.
*Ons: Sv på fm o allt vad det innebär. Fick reda på att vi på engelskan ska läsa samma bok som jag just läst + har läst tidigare o den är inte så bra så jag är inte direkt taggad... På em kom den där djurskyddsinspektören och sen var det prov. Tror det gick bra. :)
*Tors: Var i ladan på fm, inget nytt där. På em var det Sv o Idrott. Fast på typ halva svenskan så var jag på kör så det blev inte så mycket gjort. På kvällen spelade jag, Amanda, Anna o Evelina "mini"pingis, det var kul o jag tror Mia också tyckte att det var bra att vi sysselsatte oss på ett sätt som inte är allt för vilt o stökigt. ;)
*Fre: ENGELSKA PROV!!!! :O Men tror det gick helt ok iaf. O sen matte o sen hem.
En av dom bästa sakerna den veckan var att jag fick 2st B:n. :D I Sv o i Biologi (om jag kommer ihåg rätt).
*Lör: Jag sov typ bort halva dagen och sen åkte vi till ett par bekanta o var där några timmar o sen hem o äta o  kolla på Melo! :D Vann rätt tyckte ni? Jag tyckte låten var bra men att Ace Wilder skulle vunnit, tror det hade gått bättre för henne i Danmark..
*Sön: Var på bio, o kollade på Frost! På svenska nu! :D Tyckte väl inte så jättemycket om 2 saker. 1. att sångerna inte var bra översatta alls, inga nya favoriter där. 2. Att Elsa o Anna som ska föreställa typ 18,20 år låter som att dom är typ 8,10 år gamla.. Men annars är det ju samma film o man vänjer sig snabbt med att höra svenska igen, så jag ser den gärna i båda språken men kan nog föredra eng. ändå. Fast en sak har svenskan gjort bättre o det är när Elsa ryter till o råkar visa sin kraft på festen. På svenskan låter det mycket mer o man blir mer tagen än i engelska. Så det var ett +.
 
Nu ska jag nog ta o sluta skriva o vänta på att vara framme i Nyköping o sen får man väl sitta där borta o titta på film eller nått men sen, nästa vecka är jag hemma igen! :D
Men vi hörs senare, ha en bra Måndag/vecka! <3