justlikeanyother

2015-07-23
20:41:00

Nu finns lite tid

Hej alla!
Sry för att jag inte skrivit på ett par dagar men jag har varit trött och det har inte hänt så mycket och då finns inte riktigt energin för att skriva ett kort, tråkigt inlägg. Jag gör mitt bästa med den här bloggen!
Hoppas ni förlåter mig med den här bilden på fina Ina. :)
 Det som dock har hänt under den här tiden är:
* Jag jobbade mina två sista dagar för Vilsta och Junior EM. Mina sångfåglar kom inte lördag, men på söndag. Dock sjöng dom inge mer. :(  ;)
Jobbade klart och tackar för mig för det jobbet. Tack Lotta! Nu väntar man bara på löningen. ;)
* Har varit och storhandlat med familjen inklusive morfar. Jättespännande!
* Vi har städat och fixat o donat inför helgen då årets störta vinthunds-utställning är. I år hålls de på Strömsholms Slotts marker och då får vi gäster som bor hos oss under helgen. Nästa år får vi satsa stor-party tycker jag! 😁 Så idag har vi varit och handlat lite, satt upp tält på Strömsholm o nu är gästerna här så vi väntar på maten. Älggryta, va gott!
*Vi har badat några gånger i den nya bubbelpoolen och den lär väl användas i helgen också. Sååå skön!!! :D
Här är jag o mamma igår:
Ja, och det var väl i princip det som har hänt den senaste veckan. Nu väntar en lång och intensiv helg med hundar och tävling och vänner samt sena kvällar. Om tiden finns så kommer jag skriva. Annars hörs vi på måndag igen med resultaten. Håll tummarna för oss o mest för Ina. Vi vill ha en champion till!!!
 
Ha det bra och njut av den här bilden på mig o Hulda från idag så länge, vi hörs! :)
 
P.S. Vi har ätit en hel del jordgubbar o även lite blåbär också!