justlikeanyother

2014-08-31
20:33:08

Lördagkväll o Söndag

Hej allihopa!
 
Har ni haft en bra helg? Det har jag! ;P
 
Tjejerna kom ju igår kväll och det blev Taco, Wii-spelande, lite godis och film. Och glöm inte alla skratten! :D Jättetrevligt iaf att ha en tjejkväll och vi måste göra sånt här oftare. Tror Felicia paxade för nästa gång hemma hos henne. ;) Jag tog inga bilder men det gjorde Felicia och Hanna så jag kanske får någon bild sen. :)
 
Och idag vaknade vi ganska lagom. Jag o Hanna tittade på Disney-dags medans de andra vaknade.
Sen var det dags för frukost och förutom att chokladen kokade över så gick det hela bra. ;) Sen gjorde vi inge mer direkt. Kollade på Tv o hälsade på hästarna och vid 12 så hade alla åkt hem.
 
Det resulterade tyvärr i några timmar själv för mig, själv o tråkigt. Jippi...! Så jag städa undan lite, lyssnade på musik, lekte med Ina och sen bakade jag. Idag blev det kladdkakemuffins och chokladkakor. :) Det är alltid lika kul att baka! ^^
 
Sen så kom ju mamma o pappa hem men dom var trötta så inget särskilt hände och det enda jag har kvar att göra idag är att packa väskan för imorgon.........SUCK!.........notera sucken!
 
Jaha, nehe nu har jag väl inget mer roligt att skriva. har tänkt att göra några tidsinställda inför veckan eftersom jag är så dålig på det...... Och då får ni ta del av Öster Malma-bilder och receptet på mina chokladkakor. Min kladdkaka är världsberömd och hemligt recept så det får ni INTE ta del av dessvärre. Ni får överleva med era gamla goingar. ;P
 
Nepp, Vi hörs senare! :)
 
Kladdkaksmuffins (-tornet)
Chokladkakor
Ser bra ut, va?  Nu ska jag gå o testa en sån! :D