justlikeanyother

2014-06-29
01:47:40

Lördagsmys

Hej alla!
 
vad har hänt denna lördag då? Dagen har varit full med möjligheter, iaf inomhus. det spöregnade ju hela eftermiddagen. Kul? Njeee..!
 
Idag har jag gjort en del rensning. Rensat papper o fixat en låda m.m. Sen har det varit värsta "Draktränaren"-maratonet idag. På Cartoon Network visade dom någon spinoff-serie på filmen typ hela dagen (imorgon med förresten), ingen dålig serie, och sen visade dom filmen på 5an. jag har velat se den jättelänge igen nu men har inte hittat den på nätet så jag satt som klistrad och tittade. Jag antar att det har och göra med at 2:an kommer på bio i nästa vecka..
 
Efter middagen hände väl inget speciellt, Jag o pappa tittade på Tv. Sen började "The Nannie Diaries" som vi kollade på. Under tiden gjorde jag en sorts "30seks kladddkaka". Det var gott o lite häftigt men låt er inte luras helt av namnet. Jag ska ge er receptet sen men nu just nu orkar jag inte.
 
Resten av "kvällen" har jag varit helt uppslukad av Howrse (ni vet dataspelet som jag spelar som handlar om att man föder upp hästar). Det hände massor av grejer och man kan ju inte bara sluta, hehe....
Om ni är hästgalna som jag och har tid över så testa gärna det. Jag fick t.o.m mamma att spela ett tag. Det är så härligt för att om man bara har lite fantasi så kan den världen bara växa och bli helt fantastiskt. Du kan praktiskt taget höra hur dina hästar gnäggar på dig när du loggar in, du kan känna pressen på en tävling och nervösiteten när ditt sto är dräktigt och lyckan när fölet väl är där. Tänk vad lite fantasi kan göra.. :)
Rekommenderar iaf, spela på Howrse.com och bli min vän där. OBS! Jag spelar på det internationella versionen och inte på den svenska men om ni står ut med engelska så rekommenderar jag att man tar den internationella. Då kan man ju träffa folk från hela världen. Jag har haft ett par riktigt bra vänner. Några från USA och några från Australien o.s.v. Jättehäftigt! :D
 
Nä nu ska jag lägga mig och läsa lite Hungerspelen tror jag. Godnatt, Vi hörs!
/Linda
 
  
Det här var hur hästarna såg ut i förra "versionen".
Länk till internationella: http://www.howrse.com/
Länk till svenska: http://www.howrse.se/